0 items
Value: 0 zł

  jubiler.sklep.pl - wersja PL  Jewellery shop - EN version Jewellery shop - Catalog » Conditions of Use

New products | Opinie | Contact  | Login   

 
Advanced Search
Gold - 14k (133)

White gold - 14k (7)

Gold made to order (283)

 (1)

Beads - Necklaces (31)

Silver - 0,925 (305)

Amber - Silver 0,925 (138)

Gifts, Packets, coupons (7)

Promotion (33)

Conditions of Use
Shipping & Returns
Payment cards
Contact Us
Ask us
[english, polish]
sklep@jubiler.sklep.pl
Bank account:
56 1020 1491 0000 4302 0035 9513
Bank PKO BP
Mariusz Henschke
Chojnice 89-600 ul. Gimnazjalna 3
White gold jewelry, Gold silver jewelry, Amber, - Platnosci.pl
Opinie o sklepie
Dodaj swoj. opinię o sklepie:

Imię lub nick:
Adres e-mail:
Opinia o naszym sklepie:
2013-06-08 22:29:58
Witam Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Bardzo miła profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa. Polecam sklep życzę udanych zakupów.
Janka
2013-04-15 11:09:24
Przepiękna srebrna biżuteria-komplet. Pierścionek z krzemieniem pasiastym też piękny. Biżuteria idealnie taka jak na zdjęciach. Miła profesjonalna i wyrozumiała obsługa. Gorąco polecam do korzystania ze sklepu Dorota dorota_krak@op.pl
2013-03-30 14:27:21
Witam.Jestem bardzo zadowolona z zakupionego u Was pierscionka,i z obsługi.Wysyłka szybka,pierscionek jeszcze piekniejszy niż na zdjeciu,dziekuje za bardzo miłą obsługę .Polecam i gwarantuje radośc z udanych zakupów.
Beata6005926@interia.pl
Beata
2013-03-22 07:48:51
Jestem zadowolona zakupu.Dostawa ekspresowa, obsługa profesjonalna , zakupiony towar spełnił w 100% moje oczekiwania.
grazyna.soroko@pwr.wroc.pl
Grazyna
2013-02-14 18:23:23
Jestem w 100% zadowolona zarówno z zakupionego pięknego pierścionka jak i z obsługi. Kontakt bardzo dobry, wysyłka szybka dotarła na walentynki. Bardzo podoba ni się to że sklep dostosowuje swoją usługę do potrzeb kupującego. Bardzo polecam.
bogumilawartacz@wp.pl
Bogumiła
2013-02-07 12:16:54
Wyrób bardzo ładny, zgodny z opisem. Pozdrawiam
a.zwierzynska@vp.pl
Anka
2013-01-31 11:10:06
Wisior piękny, doskonała oprawa, sugerowałabym jedynie inne ustawienie systemu, tak żeby kwoty dostawy i promocje naliczał automatycznie zgodnie z reklamą sklepu, bo klient nie zawsze wie, że może rządzić się na czyjejś stronie. Pozdrawiam
a.zwierzynska@vp.pl
Anka
2013-01-17 10:10:25
Wisior bardzo ładny, dokładnie odpowiada zaprezentowanemy na zdjęciu, szybka wysyłka, bez problemu, gorąco polecam
aflis1@o2.pl
Agnieszka
2012-12-08 09:31:32
Jestem w 100% zadowolona z dzialalnosci sklepu. Obsluga rewelacyjna, towar jak marzenie, jesli tylko lubisz bizuterie nowoczesna to tylko tam. Mozna zakupic bizuterie placac karta kredytowa, oraz otrzymac ja w przeciagu kilku dni nawet jesli sie nie mieszka w Polsce. Ceny bardzo niskie jak za tak wysokiej jakosci wyroby, polecam bardzo serdecznie ten sklep
Niki
2012-12-06 13:38:53
Bardzo szybka i kompetentna obsługa:-)O każdym kroku realizacji zamówienia byłam powiadomiona osobnym mailem, nie musiałam zatem nic a nic zastanawiać się , co dzieje się z moim zamówieniem. Towar zamówiłam w poniedziałkowy wieczór, a w piątek już miałam go w rękach. Bardzo spodobał mi się sposób opakowania:-))))) otwierałam kolejną kopertę za kopertą....aż w końcu... to budziło coraz większą ciekawość:-))))) i dzięki temu nic się nie zniszczyło w czasie podróży:-)A na dodatek towar odpowiadał temu , co widziałam w sklepie na zdjęciach - zatem jestem bardzo zadowolona:-)
Asik
[poprzednia] [1] [2] [3] [4] [następna]

  Tuesday 17th September 2019  

   163 568 061 requests since Wednesday 01 December, 2004