top
.... Koszyk  jest  pusty ....
Wartość: 0 zł

  jubiler.sklep.pl - wersja PL  Jewellery shop - EN version Jubiler - STRONA GŁÓWNA » Sklep Jubilerski - Regulamin

Biżuteria - Nowości | Opinie | Kontakt  | Logowanie   

 
Biżuteria - Wyszukaj
Biżuteria złota
Biżuteria białe złoto
Biżuteria na zamówienie
Usługi złotnicze - skup złota
Biżuteria srebrna
Korale
Biżuteria z bursztynem
Bony upominkowe, pudełka
Wyprzedaż
Biżuteria - prezentyPrezent w 24h (14749)
Zamów przez telefon, GG lub SMS

Jubiler złotnik Chojnice
tel. (52) 397-27-83
kom.606-383-228
Agnieszka - 1421961  GG - informacje - jubiler

Jubiler złotnik Szczecinek
tel. (94) 372-13-95
Renia 6650240  GG - informacje - biżuteria

sklep@jubiler.sklep.pl

Nr konta:
56 1020 1491 0000 4302 0035 9513
Bank PKO BP
Mariusz Henschke
Chojnice 89-600 ul. Gimnazjalna 3
Kontakt
Złotnik - usługi
Jubilerskie rozmiary Tabela
O Firmie - Jubiler
Promocje i Wysyłki
Regulamin w Jubiler
Instrukcja jak złożyć zamówienie
Instrukcja jak płacić kartą
Biżuteria cennik, Jubiler
Zapłać za byrsztyn w Płatności.pl
Opinie o sklepie
Dodaj swoj. opinię o sklepie:

Imię lub nick:
Adres e-mail:
Opinia o naszym sklepie:
2016-07-29 22:58:19
Bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa jest to mój trzeci zakup i tak jak wcześniej jestem bardzo zadowolony z całego serca polecam zakupy w tym sklepie.
ddaro68@wp.pl
Dariusz Doroba
2015-12-06 10:50:15
Szybko dostarczono przesylke.zgodnie z zamowieniem.ladne opakowanie.wyrob pierwsza klasa.idealny sklep na wybor prezentu
ula
2015-08-12 22:08:06
Polecam.
maid77@wp.pl
2015-07-20 12:57:39
Szybka i sprawna realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami. Rekomenduję zakupy w tym sklepie.
Zbig58
2015-01-05 20:16:10
Bardzo mila obsluga -nie ma dla nich rzeczy niemozliwych-dla nich zyczenie klienta jest najwazniejsze.Korale z bursztynu -przepiekne.Jestem bardzo zadowolona-polecam ten sklep.
mar_ziecik@avired.com
ewa
2014-01-07 09:52:28
Pelen profesjonalizm mila obsluga no I rewelacyjny czas dostawy towaru .Jak najbardziej polecam
darekdarek11@wp.pl
darek
2013-12-19 23:10:31
Śliczny pierścionek , szybka i bardzo sprawna obsługa , z zakupu jestem bardzo zadowolona . Oferta innego asortymentu - bardzo atrakcyjna .
grazed.cumik@gazeta.pl
Grażyna
2013-11-13 19:23:40
Bardzo udany zakup, wyjątkowo szybki wręcz z dnia na dzień, a kolczyki przepiękne.
basia767@o2.pl
basia
2013-09-19 14:00:52
Witam towar doszedł wszystko w porządku pozdrawiam i dziękuję Marian Gola
MARIANEK
2013-06-08 22:29:58
Witam Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Bardzo miła profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa. Polecam sklep życzę udanych zakupów.
Janka
[1] [2] [3] [następna]

  Dzisiaj  jest  środa 13 grudnia 2017 r.  

   131 340 401 -  Osób odwiedziło sklep z bizuteria od  - środa, 01 grudnia 2004  

Firma Jubilerska powstała w 1989r.
Projekt sklepu jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju regionalnego w ramach RPO WP na lata 2007 - 2013
Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową dużo bogatszą ofertą upominków !!!
PROGRAM UNIJNY - jubiler.sklep.pl
Firma otrzymała dotacjie z unii europejskiej na inowacje w branży jubilerskiej zakupiliśmy najnowoczesniejsze specjalistyczne urzadzenia i wprowadzamy świadczenie usług jubilerskich.