0 items
Value: 0 zł

  jubiler.sklep.pl - wersja PL  Jewellery shop - EN version Jewellery shop - Catalog » Conditions of Use

New products | Opinie | Contact  | Login   

 
Advanced Search
Gold - 14k (130)

White gold - 14k (7)

Gold made to order (284)

 (1)

Beads - Necklaces (32)

Silver - 0,925 (313)

Amber - Silver 0,925 (141)

Gifts, Packets, coupons (7)

Promotion (34)

Conditions of Use
Shipping & Returns
Payment cards
Contact Us
Ask us
[english, polish]
sklep@jubiler.sklep.pl
Bank account:
56 1020 1491 0000 4302 0035 9513
Bank PKO BP
Mariusz Henschke
Chojnice 89-600 ul. Gimnazjalna 3
White gold jewelry, Gold silver jewelry, Amber, - Platnosci.pl
Opinie o sklepie
Dodaj swoj. opinię o sklepie:

Imię lub nick:
Adres e-mail:
Opinia o naszym sklepie:
2017-12-19 20:00:39
Błyskawiczna dostawa, biżuteria wysokiej jakości, bardzo atrakcyjne ceny - POLECAM :)
jagnaw@op.pl
Aga
2016-07-29 22:58:19
Bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa jest to mój trzeci zakup i tak jak wcześniej jestem bardzo zadowolony z całego serca polecam zakupy w tym sklepie.
ddaro68@wp.pl
Dariusz Doroba
2015-12-06 10:50:15
Szybko dostarczono przesylke.zgodnie z zamowieniem.ladne opakowanie.wyrob pierwsza klasa.idealny sklep na wybor prezentu
ula
2015-08-12 22:08:06
Polecam.
maid77@wp.pl
2015-07-20 12:57:39
Szybka i sprawna realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami. Rekomenduję zakupy w tym sklepie.
Zbig58
2015-01-05 20:16:10
Bardzo mila obsluga -nie ma dla nich rzeczy niemozliwych-dla nich zyczenie klienta jest najwazniejsze.Korale z bursztynu -przepiekne.Jestem bardzo zadowolona-polecam ten sklep.
mar_ziecik@avired.com
ewa
2014-01-07 09:52:28
Pelen profesjonalizm mila obsluga no I rewelacyjny czas dostawy towaru .Jak najbardziej polecam
darekdarek11@wp.pl
darek
2013-12-19 23:10:31
Śliczny pierścionek , szybka i bardzo sprawna obsługa , z zakupu jestem bardzo zadowolona . Oferta innego asortymentu - bardzo atrakcyjna .
grazed.cumik@gazeta.pl
Grażyna
2013-11-13 19:23:40
Bardzo udany zakup, wyjątkowo szybki wręcz z dnia na dzień, a kolczyki przepiękne.
basia767@o2.pl
basia
2013-09-19 14:00:52
Witam towar doszedł wszystko w porządku pozdrawiam i dziękuję Marian Gola
MARIANEK
[1] [2] [3] [następna]

  Monday 22nd April 2019  

   159 779 354 requests since Wednesday 01 December, 2004